Чт, 02 Май 2024, 13:33:56 | Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход
RSS

ПРЯМОЙ РЕПОРТАЖ

Мероприятия гимназии

Жизнь гимназии » Мероприятия гимназии » МИ - УКРАЇНЦІ! » 2014-2020

Зустрічь з Кіборгом
Фото | 12 Дек 2014, 23:57:04

Сьогодні 12.12.2014 в Запорізькій гімназії №31 відбулася зустріч з бійцем 79-ї окремої аеромобільної бригади Зайцевим В’ячеславом. 

В’ячеслав був нагороджений  орденом «За мужність» ІІІ ступеня і у зв'язку з винагородою солдатові також надали двадцять днів відпустки. До подій на сході України військовий працював науковим співробітником у національному заповіднику «Хортиця». Пройшовши строкову службу, в зону АТО він пішов добровольцем і вже півроку охороняє Донецький аеропорт.

Школярі нашої гімназії підготували військовим солодощі та привітання до зимових свят. Вони були дуже раді можливості передати подарунки військовим саме через В’ячеслава.

Більшість із школярів вперше наживо спілкувалися з військовим, відтак завалили його питаннями, передусім про війну. Оскільки за фахом В’ячеслав історик, він добре орієнтується в ситуації і зміг дати дітям ґрунтовні зрозумілі відповіді. Також В’ячеслав розповів про життя в зоні АТО. Він, як і тисячі бійців захищають наше небо, яке саме завдяки їм залишається мирним. Дякуємо за мирне небо! Слава Україні! 

Репортаж на hromadske.tv

Фотоальбом на Google+

 

Добавил: IKhlyapova | | Теги: Зайцев Вячеслав, кіборг
Просмотров: 561

С Днем Учителя

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

НАША 31!

Социум

Достижения

Полезные ссылки

Форма входа

Облако тегов

Поиск