-->

5 февр. 2017 г.

Козацький Гарт


З метою формування здорового способу життя, виховання учнівської молоді на традиціях українського народу 2 лютого на базі школи №109 було проведено районний етап фізкультурно-патріотичного фестивалю "Козацький Гарт". 
За програмою змагань всі учасники виконували: стрибок у довжину з місця, човниковий біг, стрибки через скакалку та естафету. 
Серед 11 команд учасниць збірна команда   нашої гімназії посіла І місце.
Переможцями стали:

Сухоцький Микита 5В
Голобородько Ірина 5Б
Кравчук Даниїл 6В
Малєвка Поліна 6Б
Диманова Дар'я 7А
Барабанов Андрій 7В
Івов Артур 8Б
Тертишна Софія 8А
Варварова Анастасія 8Б
Гінжул Ілля 9А
Барабанов Микита 10А
Малєвка Дар'я 10А.

В особистому заліку наші учні були кращими у стрибках у довжину (Барабанов Микита та Малєвка Дар'я - І місце, Івов Артур, Тертишна Софія - ІІ місце, Гінжул Ілля - ІІІ місце). Також у човниковому бігу Івов Артур був другим, а Малєвка Дар'я - третя.

16 дек. 2016 г.

Міський фестиваль єдиноборств

10 грудня на базі легкоатлетичного манежу ВАТ "Запоріжсталь" було проведено спортивне свято серед учнів шкіл міста. В програмі змагань серед школярів 6-11 років відбулися змагання "Хвостики". Серед учасників та переможців змагань був і учень 3А класу нашої гімназії РИБКІН ДМИТРО. Він був третім серед 200 учасників змагань!


МОЛОДЕЦЬ!

30 нояб. 2016 г.

Олімпійські переможці

26 листопада відбувся районний етап олімпіади з навчального предмету "Фізична культура". На цьому етапі нашу гімназію представляли: учениця 11А класу ПЕГАНОВА ІРИНА та учень 10А класу БАРАБАНОВ МИКИТА. І Ірина і Микита мають досвід виступів за гімназійні спортивні команди, але на змаганнях олімпіади виступали вперше. Незважаючи на відсутність олімпійського досвіду, завдяки своїй працьовитості та наполегливості вони достойно представили наш навчальний заклад і зуміли підкорити спортивний Олімп! У підсумку Ірина посіла І місце, а Микита був другим!

МОЛОДЦІ!

11 нояб. 2016 г.

Шашки

10 листопада на базі школи №86 відбулася щорічна першість Дніпровського району з шашок. 
Багаторазовий переможець змагань - Гімназія №31 - в черговий раз довела, що рівних нашим учням у шашках немає. 
Буренков Данило
Петров Даніїл
Лебідь Ангеліна 
показали стовідсотковий результат та здобули беззаперечну перемогу!


5 окт. 2016 г.

Нстільний теніс

Змаганнями з настільного тенісу стартувала спартакіада школярів Дніпровського району. Учні нашої гімназії є постійними учасниками цих змагань, але призові місця посідали не часто. Цого року нам вдалося завоювати бронзові нагороди. Вже на першому етапі ми зустрілися з минулорічним чемпіоном, школою №89. Поєдинок був захоплюючий та напружений, але перемоги Вінеаміна та Ангеліни допомогли нам здолати сильного суперника. До речі, Ангеліна на йьому турнірі перемогла в усіх своїх зустрічах. 
Вітаємо 
ПРОСКУРУ ВІНЕАМІНА
 ШАРОВСЬКОГО МАРКА
ЛЕБІДЬ АНГЕЛІНУ
з почесним третім місцем!


11 сент. 2016 г.

Бронзовий забіг

10 вересня на території міського парку "Дубовий гай" відбулися змагання з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Традиційно у нашій країні це свято відзначається у другу суботу вересня.
Збірна команда нашої гімназії представляла Дніпровський район у легкоатлетичній естафеті. Серед 35 команд учасниць наші учні не загубилися. Як і у позаминулий рік ми посіли почесне третє місце програвши срібним призерам прикрі дві десяті секунди.

Склад команди:

ПЛИСЕНКО ЄЛИЗАВЕТА - 11 А
ПЄГАНОВА ІРИНА - 11 А
МАЛЄВКА ДАР'Я - 10 А
ДОРОШЕНКО АРІНА - 10Б
ТЕРТИШНА СОФІЯ - 8 А
МАКОВОЗ ІЛЛЯ - 11 Б
ШКОЛЯРЕНКО ТАРАС - 11 А
ЛУНІН АНДРІЙ - 10 Б
БАРАБАНОВ МИКИТА - 10 А
ГІНЖУЛ ІЛЛЯ - 9 А


5 сент. 2016 г.

Світові нагороди

З двома золотими та однією бронзовою нагородами повернувся до рідного Запоріжжя з чемпіонату світу випускник нашої гімназії 2013 року ПАНЧЕНКОВ БОГДАН. На рахунку нашого талановитого шашкіста дві нагороди золотої проби у бліц змаганнях та змаганнях з класичним контролем часу. Бронзова нагорода була завойована на змаганнях зі швидких шашок. Нагадаємо, що Богдан вже дванадцятий раз стає кращим на планеті!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...